Over ons

Statenplein VvE Beheer BV levert al een geruim aantal jaren ondersteuning en ontzorging waar het gaat om vergaderen ,onderhoud, en (financiële) administratie voor kleine , middelgrote en grotere Verenigingen van Eigenaars.

Veel relaties waarderen ons als familiebedrijf gezien we nauw betrokken zijn met de leden van de Verenigingen, dat betekent dat we interactief werken waarbij efficiëntie een rode draad is in het geheel. 

Dit levert veel praktische slagvaardigheid op zodat we met de juiste personen al dan niet met volmachten zaken kunnen afronden.

Onze dienstverlening stemmen we per Vereniging af betreffende onderhoud en administratie, maar ook de frequentie van vergaderen naast de reguliere werkzaamheden. Periodiek organiseren we diverse contactmomenten voor overleg bijvoorbeeld met de voorzitter en de technische commissie.

Voorbereiding voor de jaarvergadering kan plaatsvinden op basis van een vooroverleg met het bestuur en eventueel de Raad van Commissarissen indien van toepassing. Statenplein VvE Beheer BV hanteert vaste tarieven welke voorafgaand afgestemd op de betreffende VvE in een definitieve beheersovereenkomst worden vastgelegd.

Statenplein VvE Beheer BV biedt geheel onafhankelijkheid aan waar het gaat om opdrachtverstrekkingen aan bedrijven voor onderhoud en derden. Concreet betekent dit dat Statenplein vrij is om zaken te doen met alle (onderhouds)partijen. Wel hechten wij waarde aan gerenommeerde partijen welke de juiste kwalitatieve werkzaamheden kunnen leveren op het gevraagde onderhoud op basis van een voorafgaand opgesteld bestek.Op basis van besluitvorming kan dan de gekozen partij ingezet worden.

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Dr. Kuyperstraat 5 te Den Haag voor een oriënterend gesprek waarin wij met elkaar uw wensen kunnen omzetten in een vrijblijvende offerte.